SERGİ KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANLARININ KATILIMIYLA AÇILDI

(Haber Merkezi) – Yenice Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Aile Destek Merkezi (ADEM) kursiyerlerinin yıl boyunca hazırladığı el emeği ürünler, düzenlenen sergiyle vatandaşların beğenisine sunuldu.

Serginin açılışına İlçe Kaymakamı Mert Çanga, Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş,  Yortan Belde Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki ile ilçe protokolü katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol üyeleri sergiyi gezerek kursiyerlerin hazırladığı ürünleri inceledi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yıl boyunca emek ve özveriyle hazırlanan el işi ürünlerin yer aldığı sergide, kursiyerlerin üretkenliği ve el becerileri ziyaretçilerden takdir topladı.

Programda, ADEM’in kadınların üretime katılmalarına, sosyal yaşamda daha aktif rol almalarına ve aile ekonomilerine destek sağlamalarına önemli katkılar sunduğu vurgulandı. Serginin hazırlanmasında emeği geçen kursiyerler, eğitmenler ve ADEM personeli tebrik edilirken, etkinliğin hayırlı olması temennisinde bulunuldu. Toplu fotoğraf çektirildi.

bir veya daha fazla kişi görseli olabilir