CHP’NİN ÇITASI YÜKSELDİ MUSTAFA AKAY

Karabük il olduktan sonra ilk kez 24 Haziran seçimlerinde milletvekili çıkaran CHP’nin böylece çıtası yükseldi. Bu çıta, CHP’nin Karabük’te daha başarılı  sonuçlar almasını zorunlu kılıyor.

Bunun için önce örgütlere sonra parti yöneticilerine ve milletvekili seçilen Dr. Hüseyin Avni Aksoy’a  görev düşüyor.

Siyaset iddia ve ortaya hedef koyarak, tabanı, örgütü halkı harekete  geçirme işidir. Örgütün ve tabanın heyecanlandırılması gerçekleştirilebilirse başarı yakalanabilir.

Karabük Milletvekili Dr. Hüseyin Avni Aksoy, geçenlerde yaptığı açıklama ile bu iddiayı ortaya koydu. Karabük’te dört belediye başkanlığını kazanacağız iddiası kamuoyunda ses getirdi.

Sempatikliği ile dikkat çeken Dr. Hüseyin Avni Aksoy’un  partiyi motive edebilmesi için ilişkilerinde çok dikkatli olması gerekir. Örgüt yöneticilerinin de Dr. Hüseyin Avni Aksoy’a yardımcı olmaları, onu yanlışa düşürmemeleri ve topluma güven vermeleri birinci koşuldur. Bir örgüt yöneticisinin topluma güven verebilmesi için ciddi, dürüst ve ön yargısız bir şekilde kucaklayıcı olması zorunludur.  Küçük dağları ben yarattım havasındaki yöneticiler davaya zarar verirler. Yöneticiler, hırçınlıktan uzaklaşmalı, sevecen ve hoşgörülü olmalıdırlar. Dr. Hüseyin Avni Aksoy, bu ilişkileri sağlam  bir zemine oturtabilirse, başarılı olunmaması için hiç bir neden yoktur.

Milletvekili sayısının üçe çıkması ve ittifakın da etkisiyle kazanılan  milletvekilliği çıtayı yükseltmiştir. Bu çıtanın gelecekteki başarıların önünü açması için çok çalışmak ve halkı kucaklamak en önemli etkenlerden birisidir. Sadece lafla başarı yakalanamaz. Başarının ardında yatan bir unsur da eylemdir. Çok konuşan değil, çok dinleyen yöneticiler gereklidir partiye. Velhasıl, partinin çıtası yükselmiştir ve başarıyı artırmak zorunlu hale gelmiştir.