İYİ PARTİ İLÇE BİNASI TÖRENLE AÇILDI

İYİ Parti Yenice İlçe binası düzenlenen bir törenle hizmete girdi. İlçe merkezinde düzenlenen törene İYİ Parti Karabük İl Başkanı Dursun Altıparmak, ilçe başkanları ve vatandaşlar katıldı.
Açılışta konuşma yapan Karabük siyasetinin tek bayan parti ilçe başkanı olan, İYİ Parti İlçe Başkanı Binnaz Kelez, yaptığı açıklamada Genel Başkan Meral Akşener’den övgüyle söz ederek, “Ülke yönetimine bu sefer kadın eli değecek. Liderimiz Meral Akşener hanımefendinin öncülüğünde Türk siyasetinde adeta bir devrim yaşanacağına inanıyorum. Yerelde, Yenice ölçeğinde ise bana ‘Yenice’nin ablası’ diyorlar. Halkımız böyle benimsemiş. Bize güvenenleri asla mahçup etmeyecek, Yenice’mizi İYİ Parti’nin en iyi noktalarından biri haline getirmek için geceli gündüzlü çalışacağız” dedi.
İyi Parti İl Başkanı Dursun Altıparmak’ta bir konuşma yaparak, “Yenice benim için çok müstesna bir yer. Bu yeşil ilçemizin hak ettiği noktalara gelmesi yönünde arkadaşlarımızın oldukça gayretli olduklarını görüyorum. Emin olun Yenice İYİ olacak” dedi.
Konuşmaların ardından parti binasının açılış kurdelesi İl Başkanı Dursun Altıparmak ve İlçe Başkanı Binnaz Kelez’in tarafından kesilerek açılışı yapıldı.