MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI MÜRACAATINI YAPTI

İLÇEMİZİN yetiştirdiği, genç dinamik ve başarılı iş adamı Sertaş Karakaş, kendisini destekleyen kalabalık bir grup eşliğinde Yenice’den Karabük’e giderek Milletvekili aday adaylığı başvusunu yaptı.
AKP’den Milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Sertaş Karakaş, cumartesi günü ilçemizden kalabalık bir grup eşliğinde Karabük’e gitti. Karabük’te Tüccarlar Kooperatifi önünden AKP İl binasına kadar yürüyen Sertaş Karakaş, kalabalığın, ‘Sertaş abi Ankara’ya, dik dur eğilme, ak gençlik seninle’ sloganları eşliğinde İl Başkanlığı binası önüne gitti. Karakaş, burada milletvekili aday adaylığı mürcaatını İl Başkanı İsmail Altınöz’e yaptı.
Sertaş Karakaş’ın müracaat dilekçesini alan İl Başkanı Altınöz; “Partimiz gençlere önem vermektedir. Sertaş Kardeşimiz de medeni cesaret göstererek Karabük’e milletvekili olarak hizmet etmek istediğini bizlere iletti. Biz de burada kendisinden başvurusunu alacağız.” dedi.
AKP’den milletvekili aday adayı olan Sertaş Karakaş’da adaylık başvurusunda yaptığı açıklamada; “Bugün burada siz değerli hazurun ve reisimiz, genel başkanımızın iş adamları ve gençlere siyasette aktif görev alın talimatı üzerine Karabük’e hizmet etme aşkı ile Ak Parti Karabük Milletvekili aday adaylığına müracaat etmenin onurunu ve şerefini taşımaktayım. Rabbim bu kutlu yolda aday adayı olan abilerime, ablalarına ve kardeşlerime yardımcı olsun. Ben 17 yıldır görev aldığım ve hizmet verdiğim teşkilatım aracılığı ile Karabük’ümüze ve ülkemize daha fazla hizmet etmek için müracaatımı değerli il başkanıma sunmaktan onur ve gurur duyarım.” diyerek müracaatını yaptı.