PLATFORM MUHTARLARI BİLGİLENDİRDİ

ŞEKER Kanyonu’na yapılacak HES ile ilgili çeşitli çalışmalar yapan Yenice Platformu çarşamba günü ilçemizin bazı muhtarları ile toplandı.
Seyir Terası’nda yapılan toplantıya Tır Köyü Muhtarı Niyazi Çenesiz, Yazıköy Muhtarı İlhan Kahveci, Güney Köyü Muhtarı Ergün Çenesiz, Hisar Köyü Muhtarı Ertan Özgü, Ibrıcak Köyü Muhtarı Mehmet Arat, Satuk Köyü Muhtarı Kazım Dereli ve Akmanlar Köyü Muhtarı Ergün Akman katıldılar.
Aynı zamanda Muhtarlar Derneği Başkanı olan Niyazi Çenesiz, bazı muhtarların hastanede olduklarından, bazı muhtarların da köylerinde cenaze olduğundan toplantıya katılım sağlayamadıklarını belirtti.
Toplantıda yer alan İl Genel Meclis Üyeleri Ergün Özgün ve Mehmet Ören’de süreçle ilgili bilgiler verdiler.
Platform adına toplantıda Mustafa Akay, Naim Emdi, İsmet Cebecioğlu ve Fahri Elieyioğlu yer aldılar. Dilek Kocabaş da toplantıyı izledi.
Toplantıda, bir haftalık süreçte yapılanlar muhtarlara anlatıldı ve bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verildi. Toplantıya katılan muhtarlar ve ihtiyar heyeti üyeleri yapılacak çalışmalara bütün güçleriyle destek vereceklerini söylediler.