SANDALYE FABRİKASI MUSTAFA AKAY

Gazetemizin  bir önceki sayısında Sandalye Fabrikasıyla ilgili süper  bir haber vardı. Bu haberi okurken, gururlandık.  Yenicelilerin de aynı duyguyu taşıdıklarını umuyoruz.
Ekonomik krizin zirve yaptığı bir ortamda, ilçemizden çıkıp Çaycuma’ya giden ve orada devasa bir üretimi gerçekleştirmek gerçekten övünülecek bir durumdur.
Ali Karakaş’ın üç oğluyla birlikte Çaycuma’da güzel işlere imza atması Yeniceliler için gurur vericidir.  Yenice’de küçük bir atölyede işe başlayıp, dünyanın dört bir yanına  dış satım yapar duruma gelmek iş yaşamında önemlidir. Girişimcilik ruhunun en üst noktaya ulaşması başarının ana etkenlerinden birisi olmuştur. İlçemizde de bu şekilde girişimcilikleriyle öne çıkan gençlerimiz vardır. Girişimcilik önemlidir. Çünkü, ardından üretim gelir. Üretenler ise, katma değer yaratanlardır. Başka yazılarımızda onlara da değiniriz.  Sandalye Fabrikası, şu anda girişimcilik ruhuna en güzel örneklerden birisidir. Bu ülkenin kalkınması üretimden ve ürettiğini satarak katma değer yaratanlardan geçmektedir.
Yeniceliler, Çaycuma tarafına yolunuz düşerse, bu devasa fabrikaları gezin ve gözlerinizle görerek sizler de gururlanın.