“ŞEKER’E HES YENİCE İÇİN CİNAYETTİR”

İYİ Parti Yenice ilçe Başkanı Binnaz Kelez, Şeker’e yapılacak HES’le ilgili olaraka gazetimeze yazılı bir açıklama yaptı. Kelez, yazılı açıklamasında; “HES Yenice için tehlikelidir. İyi Parti Yenice İlçe Teşkilatı olarak, şiddetle karşı olduğumuzu söylüyoruz. Yenice’ye HES yapılması, turizm için bir cinayettir. Bu güzel beldenin geleceğini öldürmek demektir.
Tabi ki, Yenice halkı olarak buna seyirci kalmamız mümkün değildir. İyi Parti olarak Yenice Platformu’na teşekkür ediyoruz. HES konusunda bir kamuoyu oluşturulmasını başarmışlardır. Yenice’de ve ilimizde bütün siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, basın, hep bir ağızdan Şeker Kanyonu’na HES yapılmaması gerektiğini hep bir ağızdan bağırmaktadır.
Yıllardan beri ilimiz ve ilçemizden oy alan sayın Mehmet Ali Şahin ve Burhanettin Uysal’ın Şeker Kanyonu’na seyirci kalmamalarını, bu konuyla yakından ilgilenmelerini bekliyoruz. Şeker’e Yenice halkı sahip çıksın diye kenara çekilmemelidirler.”dedi.
İyi Parti olarak Şeker’e yapılacak HES projesine karşı olduğumuzu ve Yenice’de oluşturulacak her türlü platformda yer alacağımızı belirtiyor, tüm kamuoyuna saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.”