SEYİR TERASI YOLUNDAN UÇURUMA YUVANLANAN ARAÇTA 1 KİŞİ YARALANDI

İLÇEMİZDE dün uçuruma yuvarlanan otomobilin sürücüsü ağır yaralandı.
İlçe merkezinden Ihlamur Teras mevkisine giden Emrah Dibekli (28) yönetimindeki 78 AP 532 plakalı otomobil uçuruma yuvarlandı.
Yaklaşık 150 metre sürüklenen otomobil ağaçlara takıldı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine UMKE, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi.
Güçlükle otomobilin bulunduğu yere ulaşan ekipler, ağır yaralanan sürücüyü çıkararak Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.
YETKİLİLERİ UYARMIŞTIK…

Gazetemizin 27 Eylül 2019 tarihli nüshasında; “Ihlamur Seyir Terası – Yazıköy yoluna – KORKULUK VE IŞIKLANDIRMA İSTENİYOR” diyerek yaptığımız haber ile yetkilileri uyarmıştık.

Bu tarihte yayınlanan haberimiz şöyle idi;

“YENİCE Be­le­di­ye­si ta­ra­fın­dan ya­pı­la­rak iş­let­me­ye açı­lan ve Ye­ni­ce’ye dı­şa­rı­dan in­san­la­rın da gel­me­si­ne ve­si­le olan Ih­la­mur Seyir Teras ile Ya­zı­köy’e giden yo­lu­nun ışık­lan­dı­rıl­ma­sı ve kor­ku­luk­la­rı­nın ya­pıl­ma­sı is­te­ni­yor.
Özel­lik­le hafta sonu Ye­ni­ce dı­şın­dan gelen çok sa­yı­da mi­sa­fi­ri a-ğır­la­yan Seyir Te­ra­sı yo­lun­da, kor­ku­luk ol­ma­ma­sı yurt­taş­la­rın tep­ki­le­ri­ne neden olu­yor. Yolun vi­raj­lı ol­ma­sı yü­zün­den kış ay­la­rın­da üzücü ka­za­la­rın ol­ma­ma­sı için mut­lak su­ret­te yola kor­ku­luk ya­pıl­ma­sı ge­rek­ti­ği be­lir­ti­li­yor.
Yine, yolun ışık­lan­dı­rıl­ma­sı içinde ça­lış­ma­lar ya­pıl­ma­sı is­te­ni­yor.
İlçe­miz tu­riz­mi açı­sın­dan önem ar­ze­den bu so­ru­nun dik­ka­te alı­na­rak çö­zü­mü ko­nu­sun­da ge­re­ke­nin ya­pıl­ma­sı­nı di­li­yo­ruz.”

İşte bu tarihte yaptığımız haber ile üzücü kazalar yaşanmadan önlem alınması gerektiğini belirtmişti. Ancak, her zaman olduğu gibi, önlem almak için, ölüm mü olması gerekiyor?