TEPKİLER MUSTAFA AKAY

Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle köşemizin konusu da adaylarla ilgili oluyor. Şu anda netleşmiş iki aday adayı gözüküyor. Sabri Cebecik ve İsmail Elemen. Bu iki arkadaş CHP’den aday adayı olmuşlardı ve son başvuru tarihinde ikisinden başka aday adayı çıkmadı. Sanki bu iki isim aday konumuna gelmiş gibi.

Önceki yazımızda, belediye başkanlığı, il genel ve belediye meclis üyelikleriyle ilgili de bir değerlendirme yapmıştık. Bu yazımız çok olumlu tepki aldı. Erdal Yirmibeş ve Fahri Elieyioğlu isimlerinin böylesine olumlu tepki almasına şaşırdık. Bu iki ismin partilileri arasında  sevildiklerini belirgin bir şekilde gördük. Fahri Elieyioğlu ile değerlendirmeler çok olumluydu. Konuyla ilgili bize görüş bildirenler Fahri Elieyioğlu’nun toplumun her kesimi tarafından sevildiğini belirttiler. Tanınırlığı olduğunu, hizmetinin bulunduğunu vurguladılar. Fahri Elieyioğlu’nun CHP’den aday olması halinde köylerden de büyük destek  göreceğini, çünkü onların sorunlarını dile getirerek hep yardımcı konumda bulunduğunu dile getirdiler.

Fahri Elieyioğlu’nu böyle bir düşüncesi olup olmadığı konusunda yokladık. Ancak, bir tepki alamadık. Eğer, böyle bir düşüncesi varsa, şimdiden açıklamaları ve çalışmalara başlamalıdır.