TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU’NA DOSYA SUNACAK

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) M. Rifat Hisarcıklıoğlu bugün Karabük’e geliyor.
Karabük ve Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odalarının davetlisi olarak bugün Karabük’e gelecek olar Hisarcıklıoğlu’na Yenice İhtisas Ağaç Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili bir dosya sunulacak.
Yenice İhtisas (AĞAÇ) Organize Sanayi Bölgesi Komitesi’nin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’na Yenice ile ilgili dosya sunacağı, OSB komitesi önderliğinde Yeniceli işadamlarının bugün saat 16:00’da Celal Hatıl Parkı’nda buluşarak toplantıya katılacakları, OSB ile ilgili yer talebinde bulunan işadamları için başvuru formu Celal Hatıl Parkı’nda dağıtılacak. OSB komitesi tarafından Yenice OSB’den faydalanmak isteyen işadamları da toplantıya davet edildi.
TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu 02 Mart Cuma Günü (bugün) saat 16:00 da Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası’nı ardından Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret edecek. Hisarcıklıoğlu daha sonra Büyük Kulüp’te saat 17:30 düzenlenecek olan “Sanayi Kenti Karabük’ün Ekonomik Geleceği İstişare Toplantısına katılarak Türkiye ve Bölge ekonomisi ile ilgili değerlendirmelerde bulunacak.
Hisarcıklıoğlu son olarak Karabük ziyaretinde“Karabük Üniversitesi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu açılışını gerçekleştirecek.