(Haber Merkezi) – AKP Yenice İlçe Başkanı Ahmet Mısırlı, ilçemize yapılacak Adayet Sarayi ile ilgili yaptığı açıklamada; “YENİ ADALET SARAYI İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN” dedi.Mısırlı, açıklamasında şunları söyledi; “İlçemiz adına büyük bir mutluluğu ve gururu hep birlikte yaşıyoruz. Adalet hizmetlerinin daha hızlı, daha etkin ve daha modern şartlarda sunulması amacıyla ilçemize kazandırılacak olan Yeni Adalet Sarayı, 2026 yılı yatırım programına alınmış olup, inşallah bu yıl içerisinde temelinin atılması planlanmaktadır. 140 milyon TL bedelle, 2.770 metrekare kapalı alan üzerine inşa edilecek olan bu önemli yatırım, ilçemizin gelişimine ve kamu hizmetlerinin niteliğine büyük katkı sağlayacaktır.
Bu kıymetli yatırımın ilçemize kazandırılmasında; vizyoner liderliği ve Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda ülkemizin her köşesine eser kazandıran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, adalet hizmetlerinin güçlendirilmesi noktasındaki kararlı iradesi ve destekleri için Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’a, sürecin her aşamasında yakın takip ve gayretleriyle katkı sunan İl Başkanımız Sayın Ferhat Salt’ya, ilçemizin taleplerini Ankara’da güçlü bir şekilde temsil eden Milletvekillerimiz Sayın Cem Sahin ve Sayın Ali Keskinkılıç’a, ayrıca yerel yönetim desteği ve iş birliği için Belediye Başkanımız Sayın Sertaş Karakaş’a şükranlarımı sunuyorum.
Yeni Adalet Sarayı; yalnızca bir bina değil, devletimizin adalete verdiği önemin, milletimize duyduğu sorumluluğun ve ilçemize gösterilen kıymetin somut bir nişanesidir. Bu önemli yatırımın ilçemize hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum.”

Yenice Gazetesi Yenice Gazetesi