YENİCE’DE SEDAT ÇAKIL BAŞKAN OLDU

YENİCE Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinin genel kurulu geçtiğimiz cuma günü Yenice Belediyesi Meclis Salonu’nda yapıldı.
Genel Kurula, Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Atilla Aygün, Karabük Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Karabacak, Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nurettin Tümen, Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Birlik Başkanı Mehmet Azman, Yenice Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cevdet Abaoğlu, üyeler ve vatandaşlar katıldı.
Genel kurulda, divan başkanlığının belirlenmesinin ardından gündem maddeleri okundu. Gündem maddelerin ardından seçime gidildi. İki adayın olduğu genel kurulda Ramazan Özden ve Sedat Çakıl’ın listeleri yarıştı.
155 üyesi bulunan Yenice Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanlığı’nın genel kurulunda 102 kişi oy kullanırken 2 oyda geçersiz sayıldı. Buna göre Ramazan Özden 41 Sedat Çakıl ise 59 oy aldı. Aynı zamanda Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı olan Sedat Çakıl Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin de yeni başkanı oldu.
Sedat Çakıl Başkanlığı’nda Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif ‘nin yeni yönetiminde Yüksel Akbıyık, Kamil Tabakoğlu, Cevat Çaylı ve Okan Onur yer aldı. Yeni başkan Sedat Çakıl açıklama yaparak katılımcılara teşekkür etti ve Yenice esnafının iyi ve kötü zamanlarında her zaman yanında olacaklarını, sağlanan imkanları sonuna kadar kullanmak için çaba göstereceklerini ve Halkbankası şubesinin açılması için de çalışmalar yapacaklarını belirtti.
Öte yandan aynı gün yapılan Yortan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinin genel kurulunda da yönetim kurulana, Muzaffer Şık, Mahir Akçaköse ve İhsan Çamlı seçildiler.