YİNE HES MUSTAFA AKAY

Okurlarımız sürekli HES‘le ilgili yazı yazmamıza belki kızabilirler. Yetti artık diyebilirler. Demesinler. Çünkü, bu  bizim yaşamsal bir sorunumuz. Pazar günü gelen bilim insanlarının da dedikleri gibi, burası sadece Yenice’nin, Karabük’ün, bölgenin değil dünyanın malı… Bir başka deyişle,  Allah’ın bahşettiği bu güzelliği torunlarımızdan ödünç aldık. Onlara adam gibi teslim etmeliyiz.

HES, konusunda güzel çalışmalar yapıyoruz. Sadece ilçemizdeki kuruluşlardan değil, ilimizdeki ve çevre illerdeki kuruluşlardan da büyük destek alıyoruz. Hiç durmuyoruz. Oradan oraya koşuyoruz. Biraz yoruluyoruz ama, gördüklerimiz bizi mutlu ediyor ve yorgunluğumuzu gideriyoruz. Herkes, manevi anlamda destek veriyor. Ancak, başka desteklere de ihtiyaç olduğunu belirtmek isteriz.

Bu köşeden, başta ilçemizdeki gazeteler olmak üzere Karabük’teki gazeteler ile internet sitelerine, özellikle de Karabük’ün dünyaya açılan penceresi BRTV’ye, Zonguldak’taki gazetelere, İHA ve DHA temsilcilerine, Ankara’daki yüz akımız Fox’tan  Kemal Aktaş’a, İsmail Küçükkaya’ya, İlker Karagöze, Halk TV’den İsmail Dükel’e, Kanal D’ye, CNN Türk’e , Cumhuriyet’e, Hürriyet’e, Sözcü’ye, Milliyet’e, Birgün’e, Evrensel’e, Yeşil Gazete’ye sesimiz oldukları için teşekkürü bir borç biliyoruz. Aynı zamanda, Yenice’mizin tanıtımında da yararlı olan bu çalışmaların bize büyük katkı sunduğunun bilincindeyiz.

Yine, ilçemiz işadamlarından Fahri Çanakçı ve Ahmet Tellioğlu’na verdikleri katkı için teşekkür borçluyuz. Aynı duyarlılığı diğer işadamlarımızdan beklemenin de hakkımız olduğunu düşünüyoruz.

Hep birlikte başaracağız. Çünkü, kendimizi başarıya odakladık ve başaracağımıza inandık.