AKP’DEN ANKARA ÇIKARMASI

YENİCE Belediye Meclis üyeleri Erdal Yirmibeş, Alim Örenli, Cevat Belen ve Neşe Mısırlı dün AKP Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’in TBMM’de konuğu oldular.
Yortan Belde Başkanı Yılmaz Tiryaki ile Yenice İlçe Başkanı Yılmaz Kırık’ın da hazır bulunduğu ziyarette bir de konuk Belediye Meclis üyesi bulundu.
CHP’den Belediye Meclis Üyesi seçilen ve daha sonra bağımsız olan Muzaffer Çalık’da Şahin’i ziyaret eden heyetin arasında yer aldı.
Ankara’ya giden heyetle bir toplantı yapan Şahin; “Yenice önemli ilçelerimizden biridir. Yenice’nin kalkınması ile ilgili çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. BİM Mağazalarının Bölge Deposu olarak yapmayı düşündükleri Atatürk Mahallesi’ndeki arsanın satış işlemleri ile ilgili çalışma içine girildi. Konu Milli Emlak Genel Müdürlüğü’ne intikal edildi. Takip ediyoruz. Kurulacak olan bölge deposunda yüz kişi istihdam edilecek ve hepsi de Yenice’de ikamet edenler olacak.
Yenice’ye doğalgazın getirilmesi ile ilgili de KARGAZ’ın üst düzey yöneticileri ile görüşmelerim devam ediyor ve olumlu sonuç alacağımıza inanıyorum. Yenice yerel basınında Doğalgazın Yenice’ye gelmesi ile ilgili olumsuz görüşler beyan edildiğini zaman zaman okuyorum. Kimse doğalgazın Yenice’ye gelmesi ile ilgili olumsuz düşüncelere bürünmesin. Allah’ın izni ile Yenice’mize de doğalgazı getireceğiz.” dedi.
Yortan Belde Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki’den de Belediye çalışmaları ile ilgili bilgi alan Şahin, Yortan’a getirilecek olan içme suyu projesinin %75’inin tamamlandığını ve nasipse önümüzdeki yaz ayı içinde içme suyunun Yortan Belde halkına arz edileceğini belirtti.
Milletvekili Mehmet Ali Şahin ve Belediye Meclis üyeleri daha sonra Yenice’deki çalışmalar ile ilgili bir toplantı yaptı.
AK PARTİ’YE BİR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ KATILDI
CHP’den Belediye Meclis Üyesi seçilen ve daha sonra CHP’den istifa ederek, uzun süredir Bağımsız kalan Muzaffer Çalık’a, Mehmet Ali Şahin AK Parti rozetini taktı.
Böylece dokuz kişiden oluşan Yenice Belediyesinin Meclis Üyelerinden 7’si AK Parti’ye, 2’si ise CHP’ye mensup olmuş oldu.
Şahin “Bizimle aynı siyasi anlayıştan gelen, Muzaffer Çalık kardeşimize evine tekrar hoş geldin diyorum” dedi.