Belediye Başkanı Elif Köse’yi Makamında Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili ve Gurup Başkanvekili Engin Altay Safranbolu Belediyesi’ni ziyaret etti.
Ziyaret öncesi belediye binası önünde vatandaşlara hitap eden Altay,  önemli açıklamalarda bulunurken “Herkesi elini vicdanına koyarak sandığa gitmesini rica ediyorum” dedi.
Konuşmanın ardından Altay, Başkan Köse’yi beraberinde CHP İl Başkanı Vedat Yaşar, CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, Milletvekili adayı Abdullah Çakır, İlçe Başkanı Bahtiyar Acar ve Millet İttifakının İl ve İlçe Başkanları ile birlikte makamında ziyaret etti.
Başkan Elif Köse, belediye çalışmalarından ve gerçekleştirilen projelerden söz ederken, Altay ise, “Öncelikle Safranbolu’da uzun yıllar sonra Cumhuriyet Halk Partili bir belediye Başkanı görmek, hele hele bir kadın Belediye Başkanı görmek bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor” dedi.
Başkan Köse ve ekibinin başarılı çalışmalarını hem 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu hem de tüm Cumhuriyet Halk Partililer olarak takip ve takdir ettiklerini ifade eden Altay, ” Sayın Başkanımız kısıtlı imkanlarla büyük işler başardı. İnşallah 29 Mayıs itibari ile tüm belediyelere eşit imkanları sağladığımızda çok daha güzel işler yapacaktır” diye konuştu.
Engin Altay, konuşmasının sonunda Karabük, Eskipazar ve Safranbolu’da gösterilen ilgi ve sevgiye teşekkür etti.