BUGÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

KARABÜK iş dünyasının önemli isimlerinden olan Kardemir A.Ş. eski yönetim kurulu başkanı Mutullah Yolbulan, pazar günü tedavi edildiği İstanbul’da yaşamını yitirdi.
1930 Kayseri doğumlu olan ve 88 yaşında vefat eden Mutullah Yolbulan son iki yıldır rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. Yolbulan’ın vefatı kentte üzüntüye neden oldu.
Yolbulan’ın cenazesi İstanbul’dan Karabük’e getirilerek bugün öğle namazına müteakip Ulucamii de kılınacak cenaze namazı sonrası Öğlebeli mezarlığındaki aile kabristanına defnedilecek.
Yolbulan’ın cenazesiyle ilgili KARDEMİR Basın Bürosundan yapılan açıklamada; “Dün vefat eden Yönetim Kurulu Eski Başkanımız Mutullah Yolbulan için bugün Şirketimiz Eğitim Kültür Merkezi’nde sabah saat 10.15’de bir anma töreni düzenlenecektir.
Daha sonra saat 11.00’de Şirketimiz Haddehane Meydanı’nda kılınacak cenaze namazından sonra merhum amcamızın cenazesi Karabük Ulu Camiine getirilecek ve öğle namazına müteakip burada kılınacak cenaze namazından sonra Öğlebeli Mezarlığında toprağa verilecektir.” denildi.