Orman Haftası Kutlandı

21-26 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası münasebetiyle 23 Mart 2018 Cuma günü saat 10.30’da Yenice Orman İşletme Müdürlüğü Salonu’nda bir tören düzenlendi. Törende saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Yenice Orman İşletme Müdürü Erdinç Kurt, günün anlamını belirten bir konuşma yaptı. İsmetpaşa İlkokul ve Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu programlar DA beğeniyle izlendi.
21-26 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası nedeniyle okullar arası resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri ilçe Kaymakam Muhammet Fatih Demirel, Cumhuriyet Savcısı Çağlar Delikaya ve Yenice Orman İşletme Müdürü Erdinç Kurt tarafından verildi. Ödül töreninin ardından, 21-26 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası nedeniyle düzenlenen resim sergisi gezildi. İlçe Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, törene katılan protokol ve ormancılarla hatıra fotoğrafı çektirildikten sonra program sona erdi.
Hafta nedeniyle Yortan Beldesinde de fidan dağıtım programı düzenlendi. Buradaki programa da katılan Kaymakam Muhammet Fatih Demirel, vatandaşlara fidan dağıttı. 21-26 Mart Orman Haftası dolayısıyla Yenice Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Yortan Beldesinde 1.200 adet bedelsiz fidan dağıtımı yapıldı. Yortan Belediye Başkanlığı önünde gerçekleştirilen fidan dağıtım törenine, Kaymakam Muhammet Fatih Demirel, Yortan Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki, Yenice Orman İşletme Müdürü Erdinç Kurt, Yenice Orman Bölge Şefleri ve Orman Muhafaza memurları katıldı.