SÜT SIĞIRCILIĞI YİTİŞTİRİCİLİĞİ KURSU SONA ERDİ

YENİCE Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü İle İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen süt sığırcılığı yetiştiriciliği kursu belge dağıtım töreni Yortan Belediyesi Konferans Salonu’nda yapıldı.
Süt sığırı yetiştiriciliği kursu bitirme belge dağıtım törenine, İlçe Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, Yortan Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki, Karabük İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Şahin, Yenice Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Erol Köseoğlu, İlçe Gıda Tarım Hayvancılık Müdürü Hakan Yılmaz, Yortan Beldesi ve köylerinde ikamet eden mahalle sakinleri ile kursiyerler katıldı. 13 gün süren kursu başarıyla bitiren 40 kursiyere belgeleri İlçe Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel tarafından verildi.
Daha sonra Kaymakam Muhammet Fatih Demirel, Karabük İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Şahin ve Yortan Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki Yortan Belediyesi’ne ait Konferans Salonu’nda açılan Tarım ve İnsan konulu fotoğraf sergisini gezdi. Tarım ve İnsan konulu fotoğraf sergisini cuma günü de ilçemiz Celal Hatıl Parkı’nda açıldı.