YENİCE OSB İLE İLGİLİ DOSYA SUNULDU

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rıfat Hisarcıklıoğlu Karabük ve Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odalarının davetlisi olarak geçtiğimiz cuma günü Karabük’e geldi. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) tarafından düzenlenen “Sanayi Kenti Karabük’ün Ekonomik Geleceği” konulu istişare toplantısına katıldı.
Yenice İhtisas (AĞAÇ) Organize Sanayi Bölgesi Komitesi de Yeniceli işadamlarıyla birlikte toplantıya katıldı. Gazetemize açıklamada bulunan Yenice OSB Komitesi; “14 Kasım 2017 tarihinde komitemiz tarafından Yenice İhtisas (AĞAÇ) Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na dosya sunmuştuk. Bakanlığa sunmuş olduğumuz dosyanın aynısını Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’na da sunduk. M. Rıfat Hisarcıklıoğlu ile fikir alışverişinde bulunduk. Yardımcı olacağını söyledi. OSB ile ilgili fizibilite rapor çalışmalarımızda devam etmektedir. Proje BAKKA tarafından hazırlanıyor. Yenice’ye OSB kazandırmak için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. OSB olarak Yenice’den katılım sağlayan AK Parti Yenice İlçe Başkanı Yılmaz Kırık ve yönetim kurulu üyelerine, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Cevdet Abaoğlu’na Yenice Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sedat Çakıl’a ve işadamlarımıza teşekkür ederiz.“ denildi.
Toplantı sonrası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’na Sandalye Fabrikası işletmecisi Sertaş Karakaş tarafından da sandalye hediye edildi.