GAZETECİ DİLEK KOCABAŞ HALUK LEVENT’İ ŞEKER’E DAVET ETTİ

YAPTIĞI fotoğraflama çalışmaları ile Şeker Kanyonu’nun güzelliklerini duyurmada farkındalık yaratan ve HES sorununda büyük çabalar ortaya koyan Dilek Kocabaş, en son pop sanatçısı Haluk Levent’le yazıştı.
Twitter üzerinden sanatçı Haluk Levent’le yazışan ve O’nun da bu sorundan haberdar olmasını sağlayan Dilek Kocabaş, ısrarlı yazışmaları sonrasında sanatçıyı Yenice’ye gelmeye ikna etti.
İlçemizin genç gazetecilerinden ve HES’e karşı mücadele eden YENİCE PLAFTORMU’nun en büyük destekçilerinden olan Dilek Kocabaş, Haluk Levent’le şu yazışmaları yaptı.
“23 Mart’ta Karabük’e geleceğinizi öğrendik.Çevre konularında duyarlı olduğunuzu biliyoruz.Karabük’ün Yenice ilçesinde bulunan Şeker Kanyonu’na HES yapılmak isteniyor.Yenice halkı da HES’e karşı ve mücadele başlattı.Sizlerden de bu konuda destek bekliyoruz. ”
“Yenice halkının yanında olacağınıza ve destek vereceğinize inanıyoruz. Sizi Karabük’ün Yenice ilçesine de bekliyoruz.”
“Vallahi konser istemiyoruz.Şu güzelim doğanın bozulmaması için mücadelemize destek vermenizi istiyoruz”
“Vallahi susmam Yenice‘de sizi misafir edesiye kadar susmam. Yarım saatinizi almayız.”
Dilek Kocabaş’ın twitlerine sanatçı Haluk Levent de kayıtsız kalmadı ve şu yanıtları verdi.
“Yanınızdayız ve Yanınızda Olacağız”
“ Geleceğim, saatini gününü sonra ayarlarız”
Sorunun ortaya çıkmasıyla birlikte Yenice Platformu olayı Türkiye gündemine taşırken, Dilek Kocabaş’ın yaptığı çalışma ile daha geniş yığınların da olaydan haberdar olması sağlanacak. Haluk Levent’in destek açıklaması çok büyük katkı sağlayacak.