ZEKİ ÇAYLI MHP’NİN ADAYI OLDU

İLÇEMİZDE merakla beklenen bir aday ismi daha belli oldu.

İlçemizde ilk belediye başkan adayını açıklayan CHP’den sonra, MHP’nin de Belediye Başkan adıyı belli oldu. MHP Genel Merkezi tarafından yapılan açıklamada, disiplin kurulu kararı ile AKP’den ihraç edilen Zeki Çaylı’nın MHP’nin Yenice Belediye Başkan adayı olduğu duyuruldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz’ın imzası ile yayınlanan listede, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlere katılmak üzere MHP’nin yurt genelinde 402 il ve ilçede belediye başkan adaylarının isminin daha belirlendiği açıklandı. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi seçim komisyonunun yapmış olduğu değerlendirme ve parti genel başkanı Devlet Bahçeli’nin onayı ile kesinleşen listeye göre ilçemizde  MHP’nin aday göstereceği isim Zeki Çaylı oldu.

MHP’nin açıklanan 402 kişilik listesinde Eflani ve Eskipazar adaylarının da belirlendiği öğrenildi. 31 Mart yerel seçimlerinde Eflani’den Hüsnü Akın, Eskipazar’da ise Hüseyin Dönmez aday olarak gösterildi.

ÇAYLI : “YENİCE’NİN BAŞKANI OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”

MHP’den aday gösterilmesinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Belediye Başkanı Zeki Çaylı şu ifadelere yer verdi;

“Saygıdeğer hemşehrilerim, Bugün Milliyetçi Hareket Partisine başvurumuz olumlu neticelenmiştir.

Bu süreçte bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli olmak üzere , Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a, Teşkilat İşleri Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’a, MHP Karabük İl Başkanımız Dr. Adem Kar ve Yönetimine, MHP Yenice İlçe Başkanımız kardeşim Ergün Karakırık ve Yönetimine, bu süreçte yanımda ve yakınımda olan çalışma arkadaşlarıma, bizi hiç ama hiç yalnız bırakmayan saygıdeğer Yeniceli hemşehrilerime, basınımızın güzide temsilcilerine çok ama çok teşekkür ediyorum.
İnşallah saygıdeğer halkımızın teveccühü ile halkın başkanı, hizmetin başkanı, Yenice’nin başkanı olmayı sürdüreceğiz.
Yenice bize , biz saygıdeğer halkımıza emanetiz.”