BIKMAYACAĞIZ, YILMAYACAĞIZ MUSTAFA AKAY

Şubat ayında kucağımızda bulduğumuz HES sorunu karşısında her geçen gün olumlu gelişmelerle karşılaşıyoruz. Yenicelinin bu konuda tek yumruk olduğunu görmek büyük mutluluk kaynağımız.
Verilen destekler; bize bıkmamamızı, usanmamamızı ve yılmamamızı emrediyor. Yenice Platformu’nun ortaya koyduğu tavrın tüm Yenice tarafından benimsenmesi ve çığ gibi destek görmesi umut vericidir.
Yenice’de toplumun geniş kesimi bu işe destek ve katkı verirken, İstanbul’da Mustafa Karaman isimli gencimizin oluşturduğu “ŞEKER KANYONU’da HES’E HAYIR” oluşumu da dalga dalga yayılarak bu konunun binlere ulaşmasına katkı sağlıyor. Bu grubun üyesi sayısının kısa sürede 27 bine ulaşması da sevindirici bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor.
Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin bir televizyonda açık açık YENİCE PLATFORMU’nun destekleyicisi olduğunu söylemesi çalışmalarımıza güç katacak bir gelişmedir. Yeniceli yurdun dört bir yanından bu çalışmalara omuz vermektedir.
Bunlar güzel ve sevindirici gelişmelerdir. Katkısı olan herkese teşekkür ederken, “bıkmayacağız, usanmayacağız ve yılmayacağız“ diyor, başaracağımıza inancımızı bir kez daha haykırıyoruz.