“HEDEFİMİZ 2023 SEÇİMLERİNDE MİLLETVEKİLİ ÇIKARMAK”

MİLLİYETÇİ Ha­re­ket Par­ti­si (MHP) İlçe Baş­ka­nı Ergün Ka­ra­kı­rık, 27 Eylül’de ola­ğan genel kurul ya­pa­cak­la­rı­nı, bu kong­re­de de he­de­le­ri­nin Ye­ni­ce’ye ve Ye­ni­ce­li­ye hiz­met etmek ol­du­ğu­nu be­lir­te­rek; “He­de­fi­miz 2023 sze­çim­le­rin­de Ye­ni­ce’den mil­let­ve­ki­li çı­kar­mak” dedi.
Ka­ra­kı­rık, ga­ze­te­mi­ze yap­tı­ğı ya­zı­lı açık­la­ma­da gö­rüş­le­ri­ni şöyle sür­dür­dü; “Mil­li­yet­çi Ha­re­ket Par­ti­si’nin Ye­ni­ce İlçe Teş­ki­la­tı­nın 13. ola­ğan kong­re­si 27 Eylül Pazar günü saat 12:00’de Beste Düğün Sa­lo­nu’nda ‘İstik­lal İçin Bir­lik, İstik­bal İçin Dir­lik’ ka­za­nan Tür­ki­ye ola­cak­tır slo­ga­nı ile teş­ki­la­tı­mın 400 de­le­ge­si­nin ka­tı­lı­mı ile ger­çek­le­şe­cek­tir.
Teş­ki­la­tı­mız­dan al­dı­ğı­mız güçle ye­ni­den mev­cut gö­re­vi­mi­ze devam etme so­rum­lu­lu­ğu­mu­zu üst­len­miş bu­lun­mak­ta­yız. Geçen görev sü­re­miz içe­ri­sin­de MHP Ye­ni­ce’de büyük ba­şa­rı­lar ka­za­na­rak milli ve ma­ne­vi de­ğer­ler ışığı al­tın­da il­çe­mi­zin ve ül­ke­mi­zin men­fa­at­le­ri için gaye gös­ter­miş­tir. Önü­müz­de­ki kong­re­de Mil­li­yet­çi Ha­re­ke­ti il­çe­miz­de tem­sil edecek olan yeni kad­ro­la­rı oluş­tu­ra­rak Cum­hur İtti­fa­kı­nın ru­hu­na uygun şe­kil­de yo­lu­mu­za devam etmek is­ti­yo­ruz. Önü­müz­de­ki üç yıl­lık görev sü­re­miz içe­ri­sin­de ide­al­le­ri­mi­ze ve Ye­ni­ce hal­kı­mı­za hiz­met et­me­yi kut­sal bir görev kabul ede­rek hiz­met ede­ce­ğiz.
Ye­ni­ce’mize karşı so­rum­lu­luk his­set­ti­ği­miz he­def­le­ri­mi­zi be­lir­le­ye­rek yeni kad­ro­lar­la 2023 yı­lın­da ya­pı­la­cak olan se­çim­ler­de il­çe­miz­den bir mil­let­ve­ki­li çı­kar­ma­nın gay­re­ti içe­ri­sin­de ola­ca­ğız.
Dün­ya­nın ve ül­ke­mi­zin ba­şı­na bela olan Co­vid-19 sal­gı­nı­nı il­çe­mi­ze zarar ver­me­den at­la­ta­ca­ğı­mız gün­le­re dön­me­yi gör­mek en büyük du­amız­dır. Bu duy­gu­lar­la hal­kı­mı­za sağ­lık­lı, hu­zur­lu bir hayat di­le­rim.”