EFLANİ’YE ZİYARET

CUMHURİYET Halk Partisi İl Başkanı Abdullah Çakır, beraberinde yönetim kurulu üyeleri olduğu halde Eflani’ye ziyaret gerçekleştirdi.

Çakır ve beraberindekiler ilk önce Eflani CHP İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler. Daha sonra  ilçedeki Sivil Toplum kuruluşları ve İYİ Parti Eflani İlçe Başkanlığı ziyaret edildi.  CHP Eflani İlçe Başkanlığı’nda İlçe Başkanı Ahmet Aytaç ve yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlarla ülke gündemi üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Eflani ziyareti ile ilgili bir değerlendirmede bulunan CHP İl Başkanı Abdullah Çakır, kış ayının Eflani’de erken başladığını, grup yollarının biran önce yapılması ve sorunları yetkililere ileteceklerini belirtti. Çakır, Eflani’nin Bakırcılar köyü yolu ve köyde yaşanan su sorunun çözülmesi için de Özel İdare ili görüşmeler yapacaklarını ve vatandaşların sorunlarının takipçisi olacaklarını söyledi.

Eflani’nin doğalgazdan faydalanması gerektiğini de belirten Çakır; “2018-2019 yıalında BOTAŞ 222 ilçe ve beldeyi doğalgaz yatırımına alıyor. Bunun içinde neden Eflani Yok? Biz Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı olarak  İlçe Başkanımız Ahmet Aytaç’ın dile getirdiği tüm sorunların takipçisi olacağız. Bunun böyle bilinmesini isteriz. Bu duygularla tüm Eflanili ve Karabüklü hemşerilerimize selam ve saygılarımızı sunarız.”dedi.